پنل سقفی تو کار از جمله کارهایی است که روشنایی جدیدی به محل کار و منزلتان هدیه می بخشد. این روش جایگزین لامپ ها وچ راغ های قدیمی شده است. این نوع روشنایی کیفیت بالایی در طراحی و زیبایی دارد. این نوع پنل ها انوع مختلفی دارند که در ادامه ی این مقاله آنها را باهم بررسی می کنیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
این پنل ها به شکل های گرد، مربع، مستطیل و غیره با جنس بدنه شیشه ای، فلزی و پلاستیکی تولید می شوند و می توانیم آن ها را دسته بندی و برای ایجاد روشنایی در هر محیط استفاده کرد. این پنل ها به دو صورت توکار و روکار قابل نصب می باشند. جالب است بدانید: در گذشته نه چندان دور از لامپ های رشته ای برای روشنایی محیط استفاده بیشتری می شد اما امروزه به دلیل کیفیت ، روشنایی بالا و ظاهر شکیل تر پنل های سقفی محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. استفاده از آن برای ساخت قطعه هایی است که به طور سطحی نصب می شوند.
این پنل ها محصولاتی هستند که می توانند دور تا دور سقف نصب شوند و زیبایی و روشنایی محیط اطرافتان را افزایش دهند. پنل های سقفی توکار در دو نوع SMD و COB تولید و نصب می شوند. این مدل از جدیدترین و پرکاربردترین روش برای ایجاد روشنایی می باشد. هر دو محصول مصرف انرژی کمی دارند.
این پنل ها به طور عده در سقف هایی که غیر قابل تغییر هستند نصب می شوند. شیوه نصب این پنل ها به این صورت است که ابتدا قاب پنل نصب می شود و سپس پنل روکار در داخل قاب ها قرار می گیرد. در واقع همین قاب زمینه ای برای نصب به صورت روکار را فراهم می کند. این پنل با ایجاد نوری یکدست و یکنواخت زیبایی محیط شما را دو چندان می کند و در مقایسه با لامپ های رشته ای کیفیت بسیار بالاتری ارائه می دهد.
برای استفاده از این پنل ها شرایط خاص و ویژه ای نیاز ندارید. اما توجه کنید که این پنل ها جایگزین مناسبی برای لامپ های رشته ای محسوب می شوند. اگر بخواهیم مزایای دیگری از این پنل ها را یادآور شویم می توانیم به کیفیت بالای آن و عدم محدودیت در استفاده از آنها را نام ببریم. شما می توانید از این پنل ها برای اتاق خواب یا فضاهای بسیار بزرگ تر، محیط کاری و اداری و… استفاده کنید.
این نوع از پنل ها با پخش کردن نور غیر مستقیم، روشنایی خاصی را ایجاد می کنند. نحوه کار این پنل به این صورت است که پوشش اطراف منبع نور که از جنس پلی کربنات ساخته شده است وظیفه پخش شدن و یکدستی نور نهایی را بر عهده دارد. البته ضخامت این پنل نیز بر روی کیفیت نور خروجی تاثیر دارد. به این صورت که اگر این پوشش ضخیم باشد نور نهایی ضعیف خواهد بود.
چیپ ال ای دی: چیپهای SMD به عنوان منبع اصلی روشنایی پنلهای ال ای دی محسوب می شوند.
دیفیوزر: دیفیوز چراغ پوششی است که صفحه پنل ال ای دی را میپوشاند و باعث میشود تا نور به صورت یکنواخت باشد.
درایور: در خارج از بدنه و پشت آن قرار دارد. مصرف چراغ وابسته به درایور است و کیفیت الکتریکی به آن بستگی دارد.
بدنه آلومینیومی: به عنوان هیت سینک چراغ خنک کننده می باشد. کیفیت بالای این عملکرد باعث ایجاد کنترل حرارت می شود.
قبل از هر چیزی برای تهیه و نصب پنل سقفی باید به مواردی توجه کنید تا خریدی خوب و با کیفیت و متناسب با نیاز خود داشته باشید: 1- شاخص نمود رنگ بالا 2-نور بدون چشمک 3-دمای رنگ مناسب 4-سال گارانتی و خدمات پس از فروش
پنل های سقفی دارای انواع مختلف از جمله دایره، مستطیل، مربع می باشد، که خود آن نیز ب دو دسته ی توکار و روکار تقسیم می شود. امروزه برای سقف های کاذب از پنل سقفی و پنل های LED استفاده می کنند. مهم است که این نوع پنل ها دارای خصوصیاتی از جمله شاخص رنگ یعنی دارای نور و روشنایی بالایی باشد. همچنین مهم است که نور آن ها بدون چشمک باشد و نیاز به تعویض نداشته باشد. دمای رنگ مناسب به معنای آن است که رنگ آن آفتابی یا مهتابی و طبیعی باشد. و در اخر نیز توجه داشته باشید که حتما باید پنل های دارای گارانتی و خدمات پس از فروش را از مراکز معتبر تهیه نمایید.
پنل سقفی توکار از جمله محصولاتی است که روشنایی جدیدی به محل کار و منزلتان هدیه می بخشد. این روش جایگزین لامپ ها و چراغ های قدیمی شده است. این نوع روشنایی کیفیت بالایی در طراحی و زیبایی دارد. این نوع پنل ها انوع مختلفی دارند که در ادامه ی این مقاله آنها را باهم بررسی می کنیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.